Biljett sökning

FÓ“rjehamnar I Litauen

Klicka här för karta

Färjedestinationer i Litauen

Hitta färjor till Litauen på Ferries.se

På Ferries.se kan ni hitta Färjor till Färjor till Litauen med alla stor rederier från alla stora färjehamnar men även de mindre kända hamnarna!

Ferries.se har för tillfället 2 färjor till Litauen, med 1 olika rederier som åker från 2 hamnar med ett val av 1 färjedestinationer i Litauen.

För mer information om färjor till Litauen se nedan, eller om ni vill ha ett pris kan ni välja er rutt från menyn! Vill ni åka en annan väg? Kan ni gå in på vår Färjor från Litauen sida!

Litauen guide

Litauen är ett land i norra Europa och är den största av de tre baltiska staterna, landet ligger i Östersjön strax öster till Sverige och Danmark. Huvudstaden Vilnius är liten och är väl känd för sina excentriska konstnärer och den vackra barock arkitektur. Litauen var tidigare under sovjetiskt styre, men vann sin självständighet år 1991. Korskullen i norra Litauen är verkligen en märklig plats, varför pilgrimerna lämnar kors på kullen osäker men den katolska pilgrimsfärd är fortfarande aktiv, den exakta mängden kors på kullen är okänd.

Hitta färjor till Litauen