Biljett sökning

Hitta Trelleborg Klaipeda färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Trelleborg till Klaipeda med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Trelleborg till Klaipeda. För mer information och en snabb offert på Trelleborg Klaipeda färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Trelleborg Klaipeda vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Trelleborg till Klaipeda

  • TT Line
    5 avgångar per vecka Trelleborg Klaipeda Färjor (16h 30m)

Guide till Trelleborg

Trelleborg är den sydligaste staden i Sverige, och det sägs att Trelleborg var en bröllopsgåva från den danska kunga familjen till den svenska prinsen år 1257. Under medeltiden var det främst en sill fiskehamn och blev snabbt en handelsstad, idag är Trelleborg en industristad. Trelleborg välkomnar mer än en miljon passagerare genom dess port varje år, och att anslutningarna är väl rustade för att klara av detta. Det finns direkta tåg och vägsträckor från Malmö till Trelleborg.

Guide till Klaipeda

Klaipeda ligger i Litauen på den östra kusten av Östersjön och är den enda hamnen i Litauen. Det finns dagliga förbindelser från Klaipeda till Tyskland och Sverige och är stor nog att rymma stora kryssningsfartyg och fraktfartyg. Passagerarfärjeterminalen är mycket väl utrustade med alla moderna faciliteter för att tillgodose det växande antalet passagerare som passerar Litauen varje år.

Hitta alternativ till Trelleborg Klaipeda färjor