Biljett sökning

Hitta Rostock Klaipeda färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Rostock till Klaipeda med alla de stora färjerederierna mellan Rostock till Klaipeda!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Rostock Klaipeda.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Rostock eller Klaipeda länkarna på denna sida.

Färjor från Rostock till Klaipeda

  • TT Line
    2 avgångar per vecka Rostock Klaipeda Färjor (23h 5m)

Guide till Rostock

Rostock ligger i den tyska regionen Mecklenburg - Vorpommern och är den största staden i regionen med en av de största färjehamnarna i Östersjöregionen. Rostock är fylld med historiska platser och turistattraktioner, inklusive gallerier och museer. Färjehamnen kan nås direkt via de tyska järnvägs-och vägnät samt erbjuds ett bra utbud av faciliteter för besökare.

Guide till Klaipeda

Klaipeda ligger i Litauen på den östra kusten av Östersjön och är den enda hamnen i Litauen. Det finns dagliga förbindelser från Klaipeda till Tyskland och Sverige och är stor nog att rymma stora kryssningsfartyg och fraktfartyg. Passagerarfärjeterminalen är mycket väl utrustade med alla moderna faciliteter för att tillgodose det växande antalet passagerare som passerar Litauen varje år.

Hitta alternativ till Rostock Klaipeda färjor