Biljett sökning

Hitta Klaipeda Rostock färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Klaipeda till Rostock med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Klaipeda till Rostock rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Klaipeda Rostock färjor som inkluderar tidtabeller, Klaipeda Rostock färjepriser och info hur man bokar Klaipeda Rostock färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Rostock till Klaipeda sida!

Färjor från Klaipeda till Rostock

  • TT Line
    1 1 Veckovis Klaipeda Rostock Ferry (36h 50m)

Guide till Klaipeda

Klaipeda ligger i Litauen på den östra kusten av Östersjön och är den enda hamnen i Litauen. Det finns dagliga förbindelser från Klaipeda till Tyskland och Sverige och är stor nog att rymma stora kryssningsfartyg och fraktfartyg. Passagerarfärjeterminalen är mycket väl utrustade med alla moderna faciliteter för att tillgodose det växande antalet passagerare som passerar Litauen varje år.

Guide till Rostock

Rostock ligger i den tyska regionen Mecklenburg - Vorpommern och är den största staden i regionen med en av de största färjehamnarna i Östersjöregionen. Rostock är fylld med historiska platser och turistattraktioner, inklusive gallerier och museer. Färjehamnen kan nås direkt via de tyska järnvägs-och vägnät samt erbjuds ett bra utbud av faciliteter för besökare.

Hitta alternativ till Klaipeda Rostock färjor