Biljett sökning

Hitta Kos Astypalea färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Kos till Astypalea med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Kos till Astypalea rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Kos Astypalea färjor som inkluderar tidtabeller, Kos Astypalea färjepriser och info hur man bokar Kos Astypalea färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Astypalea till Kos sida!

Färjor från Kos till Astypalea

Guide till Kos

Kos är en grekisk ö i Dodcanese gruppen och är den näst största i ögruppen efter Rhodos. Känd för att vara ett populärt turistmål med sin vackra stad och vackra stränder. Kos hamn ligger i Kos stad i den nordöstra delen av ön och är en livlig stad med manga aktiviteter. Hamnen har regelbundna förbindelser med fastlandet och de övriga Tolvöarna, med bra faciliteter och anslutningar till kollektivtrafik.

Guide till Astypalea

Astypalea tillhör Tolvöarna i sydöstra delen av Egeiska havet. Ön liknar formen av en fjäril och den är känd av lokalbefolkningen som "bank of Gods". Det finns regelbundna färjor till och från Aten och de omgivande öar. På Astypalea finns det kollektivtrafik som är lättillgänglig samt bil-och motorcykeluthyrning.

Hitta alternativ till Kos Astypalea färjor