Biljett sökning

Hitta Kos Bodrum färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Kos till Bodrum med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Kos till Bodrum rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Kos Bodrum färjor som inkluderar tidtabeller, Kos Bodrum färjepriser och info hur man bokar Kos Bodrum färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Bodrum till Kos sida!

Färjor från Kos till Bodrum

Guide till Kos

Kos är en grekisk ö i Dodcanese gruppen och är den näst största i ögruppen efter Rhodos. Känd för att vara ett populärt turistmål med sin vackra stad och vackra stränder. Kos hamn ligger i Kos stad i den nordöstra delen av ön och är en livlig stad med manga aktiviteter. Hamnen har regelbundna förbindelser med fastlandet och de övriga Tolvöarna, med bra faciliteter och anslutningar till kollektivtrafik.

Guide till Bodrum

Bodrum är en hamnstad i sydvästra Egeiska regionen i Turkiet. Bodrums slott byggdes på 15-talet och har utsikt över hamnen och är hem till museet för undervattensarkeologi. Hamnstaden har nu blivit en välkänd destination för jet set besök på lyxbåtar, liksom de större lyxkryssare i Medelhavet

Hitta alternativ till Kos Bodrum färjor