Biljett sökning

Hitta Leros Paros färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Leros till Paros med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Leros till Paros rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Leros Paros färjor som inkluderar tidtabeller, Leros Paros färjepriser och info hur man bokar Leros Paros färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Paros till Leros sida!

Färjor från Leros till Paros

Guide till Leros

Leros är en grekisk ö och kommun Dodekaneserna i södra Egeiska havet. Den viktigaste hamnen i Leros ligger i staden Lakki och var tidigare flottbasen för Tyskland och Italien. Hamnen har nu blivit en färjeterminal för besökande turister. Hamnen och terminalen har en begränsad mängd anläggningar, men den största staden är inom gångavstånd som ger tillgång till kollektivtrafik, hyrbil och taxi.

Guide till Paros

Paros är en del av Kykladerna ögruppen och ligger i Egeiska havet i Grekland. Hhamnen är den viktigaste transportnav för Kykladerna. Ön erbjuder vackra stränder och livligt nattliv, vilket gör det till ett populärt stopp för turister. Hamnen är mycket lätt att hitta var som helst på ön och är fullt utrustad med all persontrafik som man förväntar sig.

Hitta alternativ till Leros Paros färjor