Biljett sökning

Hitta Livorno Bastia färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Livorno till Bastia som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Livorno till Bastia färja! Se nedan för information om Livorno Bastia färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Livorno till Bastia

  • Corsica Ferries
    9 avgångar per vecka Livorno Bastia Färjor (4h 5m)
  • Moby Lines
    7 avgångar per vecka Livorno Bastia Färjor (4h 30m)

Guide till Livorno

Livorno är en hamnstad på den västra kusten i Toscana i Italien. Livorno hamn är en av de största italienska hamnarna och en av de största hamnarna i Medelhavet.

Guide till Bastia

Bastia är en kommun i Frankrike som ligger på den nordöstra delen av ön Korsika. Bastia har en huvud hamnen på ön och är särskilt känd för sina viner. Den kommersiella och hamnen är en viktig ekonomisk tillgång för staden, den välkomnar tusentals färjepassagerare till fots och med bil under sommarmånaderna. Norr om hamnen ligger småbåtshamnen Toga som har barer, restauranger och nattklubbar vid hamnen.

Hitta alternativ till Livorno Bastia färjor