Biljett sökning

Hitta Piombino Bastia färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Piombino till Bastia överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Piombino till Bastia på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Piombino Bastia färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Piombino Bastia färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Piombino Bastia länkarna nedan.

Färjor från Piombino till Bastia

  • Corsica Ferries
    1 1 Veckovis Piombino Bastia Ferry (3h 42m)
  • Moby Lines
    4 avgångar per vecka Piombino Bastia Färjor (7h 30m)

Guide till Piombino

Piombino är en italiensk stad i provinsen Livorno och är en av de största hamnarna på den västra kusten i Italien. Hamnen erbjuder ett bra utbud av passagerar faciliteter och är lättillgängligt från motorvägen.

Guide till Bastia

Bastia är en kommun i Frankrike som ligger på den nordöstra delen av ön Korsika. Bastia har en huvud hamnen på ön och är särskilt känd för sina viner. Den kommersiella och hamnen är en viktig ekonomisk tillgång för staden, den välkomnar tusentals färjepassagerare till fots och med bil under sommarmånaderna. Norr om hamnen ligger småbåtshamnen Toga som har barer, restauranger och nattklubbar vid hamnen.

Hitta alternativ till Piombino Bastia färjor