Biljett sökning

Hitta Livorno Palermo färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Livorno till Palermo som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Livorno till Palermo färja! Se nedan för information om Livorno Palermo färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Livorno till Palermo

  • Grimaldi Lines
    3 avgångar per vecka Livorno Palermo Färjor (18h 46m)

Guide till Livorno

Livorno är en hamnstad på den västra kusten i Toscana i Italien. Livorno hamn är en av de största italienska hamnarna och en av de största hamnarna i Medelhavet.

Guide till Palermo

Palermo är en stad och huvudstad i den autonoma regionen Sicilien och provinsen Palermo. Hamnen i Palermo är den största på ön Sicilien, med regelbundna förbindelser till fastlandet Italien. Hamnen har mycket begränsade faciliteter, men har regelbundna snabba tåg och bussar. Hamnen är belägen i hjärtat av staden, så att restauranger och shopping är nära till hands.

Hitta alternativ till Livorno Palermo färjor