Biljett sökning

Hitta Salerno Palermo färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Salerno till Palermo med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Salerno till Palermo rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Salerno Palermo färjor som inkluderar tidtabeller, Salerno Palermo färjepriser och info hur man bokar Salerno Palermo färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Palermo till Salerno sida!

Färjor från Salerno till Palermo

  • Grimaldi Lines
    2 avgångar per vecka Salerno Palermo Färjor (9h 30m)

Guide till Salerno

Salerno är en stad i sydvästra Italien som ligger på Salernobukten i Tyrrenska havet. Salerno är den största staden nära Amalfikusten, som omfattar städerna Amalfi och Positano. Staden har en lång historia och är fylld med sevärdheter och arkitektur för besökande turister att beundra. Den viktigaste hamnen i Salerno är beläget väster om staden och är lätt att nå med bil och kollektivtrafik och har bra passageraranläggningar.

Guide till Palermo

Palermo är en stad och huvudstad i den autonoma regionen Sicilien och provinsen Palermo. Hamnen i Palermo är den största på ön Sicilien, med regelbundna förbindelser till fastlandet Italien. Hamnen har mycket begränsade faciliteter, men har regelbundna snabba tåg och bussar. Hamnen är belägen i hjärtat av staden, så att restauranger och shopping är nära till hands.

Hitta alternativ till Salerno Palermo färjor