Biljett sökning

Hitta Palermo Salerno färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Palermo till Salerno med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Palermo till Salerno. För mer information och en snabb offert på Palermo Salerno färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Palermo Salerno vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Palermo till Salerno

Guide till Palermo

Palermo är en stad och huvudstad i den autonoma regionen Sicilien och provinsen Palermo. Hamnen i Palermo är den största på ön Sicilien, med regelbundna förbindelser till fastlandet Italien. Hamnen har mycket begränsade faciliteter, men har regelbundna snabba tåg och bussar. Hamnen är belägen i hjärtat av staden, så att restauranger och shopping är nära till hands.

Guide till Salerno

Salerno är en stad i sydvästra Italien som ligger på Salernobukten i Tyrrenska havet. Salerno är den största staden nära Amalfikusten, som omfattar städerna Amalfi och Positano. Staden har en lång historia och är fylld med sevärdheter och arkitektur för besökande turister att beundra. Den viktigaste hamnen i Salerno är beläget väster om staden och är lätt att nå med bil och kollektivtrafik och har bra passageraranläggningar.

Hitta alternativ till Palermo Salerno färjor