Biljett sökning

Hitta Palermo Civitavecchia färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Palermo till Civitavecchia med alla de stora färjerederierna mellan Palermo till Civitavecchia!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Palermo Civitavecchia.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Palermo eller Civitavecchia länkarna på denna sida.

Färjor från Palermo till Civitavecchia

Guide till Palermo

Palermo är en stad och huvudstad i den autonoma regionen Sicilien och provinsen Palermo. Hamnen i Palermo är den största på ön Sicilien, med regelbundna förbindelser till fastlandet Italien. Hamnen har mycket begränsade faciliteter, men har regelbundna snabba tåg och bussar. Hamnen är belägen i hjärtat av staden, så att restauranger och shopping är nära till hands.

Guide till Civitavecchia

Civitavecchia är en stad i provinsen Rom och en hamnstad i Tyrrenska havet, ordet Civitavecchia betyder "gamla stan". Placeringen av hamnen är i mitten av Medelhavet vilket gör den till en av de livligaste och mest effektiva i Italien. Alla bekvämligheter man förväntar sig finns inom hamnen samt enkel tillgång till det europeiska väg-och järnvägarna.

Hitta alternativ till Palermo Civitavecchia färjor