Biljett sökning

Hitta Lymington Yarmouth färjor på Ferries.se

Här på Ferries.se, har vi färjor från Lymington till Yarmouth med varje ledande rederi.

För mer information om Färjor från Lymington till Yarmouth, inklusive tidtabeller, priser och information om hur man bokar, får ni välja överfart, antalet passagerare och klicka på sök. Att hitta billiga färjor med Ferries.se kan inte bli enklare!

Eller om ni föredrar en annan väg, så varför inte titta på en av Lymington Yarmouth alternativen nedan?

Färjor från Lymington till Yarmouth

  • Wightlink
    12 dagligen Lymington Yarmouth Färjor (0h 40m)

Guide till Lymington

Lymington är en hamn i New Forest regionen Hampshire på den västra stranden av Lymington floden. Historiskt sätt har Lymington varit en regelbunden anhalten för segelbåtar och användes ofta av smugglare. Idag är hamnen delad med fiskare och segelbåtar samt en färja till Isle of Wight. Det finns två småbåtshamnar och en färjeterminal som har bra förbindelser med väg-och järnvägstjänster.

Guide till Yarmouth

Yarmouth är en stad och hamn i den västra delen av Isle of Wight. Yarmouth är en av Storbritanniens främsta badorter som är packad med sevärdheter, museer och aktiviteter. I hundratals år har Yarmouth varit en stor fiskehamn, men har sedan dess i stort sett försvunnit. Yarmouth har en stor färjehamn, som väl är ansluten med lokala vägar och kollektivtrafik i hela staden.

Hitta alternativ till Lymington Yarmouth färjor