Biljett sökning

Hitta Southampton Cowes färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Southampton till Cowes med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Southampton till Cowes. För mer information och en snabb offert på Southampton Cowes färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Southampton Cowes vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Southampton till Cowes

  • Red Funnel
    69 avgångar per vecka Southampton Cowes Färjor (1h 0m)

Guide till Southampton

Southampton är den största staden i grevskapet Hampshire på Englands sydkust. Southampton är en stor hamnstad och hamnen har alltid varit den största arbetsgivaren i staden. Den livliga hamnen välkomnar kryssningsfartyg samt godstrafik, och passagerarterminalen har bra faciliteter med kopplingar till de stora motorvägarna och kollektivtrafik.

Guide till Cowes

Cowes är en engelsk stad på Isle of Wight, som traditionellt är känd som en hamnstad. Känd för sin segling bakgrund och "Cowes Week", som är världens äldsta ordinarie seglingstävlingar som hålls varje augusti årligen. Båda hamnarna i Cowes kan nås lätt via väg och huvudterminalerna har butiker och parkeringsmöjligheter.

Hitta alternativ till Southampton Cowes färjor