Biljett sökning

Hitta Panarea Vulcano färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Panarea till Vulcano med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Panarea till Vulcano rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Panarea Vulcano färjor som inkluderar tidtabeller, Panarea Vulcano färjepriser och info hur man bokar Panarea Vulcano färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Vulcano till Panarea sida!

Färjor från Panarea till Vulcano

Guide till Panarea

Panarea är den näst minsta av de åtta Eoliska öarna på Siciliens kust, och kan endast nås med färja. Ön saknar vägar och bara 300 invånare, så att hitta hamnen är mycket enkel. Färjehamnen har begränsade faciliteter, men är omgivet av restauranger och kaféer som ligger inom gångavstånd. Ön har blivit en populär destination för kändisar gömmer sig från paparazzi för en lugn semester.

Guide till Vulcano

Vulcano är en del av de Eoliska öarna i norra Sicilien i Italien. Ön har flera vulkaniska centra, bland annat en av fyra aktiva vulkaner i Italien. Den vackra lilla ön har ett underskönt landskap och är känd för sina bad. Färjehamnen på ön är lätt att nå med väl skyltade vägar och det finns rimliga passageraranläggningar inom hamnen.

Hitta alternativ till Panarea Vulcano färjor