Biljett sökning

Hitta Pireus Spetses färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Pireus till Spetses som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Pireus till Spetses färja! Se nedan för information om Pireus Spetses färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Pireus till Spetses

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Guide till Spetses

Spetses är en ö i regionen Attika i Grekland och tillhör ibland en av de Saroniska öarna. Ön ligger vid Medelhavet och välkomnar regelbundna färjor från Pireus. Den lilla hamnen har kaféer och butiker, och har en orörd charm som har varit relativt okänt turistmål.

Hitta alternativ till Pireus Spetses färjor