Biljett sökning

Hitta Playa Santiago San Sebastian de la Gomera färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Playa Santiago till San Sebastian de la Gomera med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Playa Santiago till San Sebastian de la Gomera rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Playa Santiago San Sebastian de la Gomera färjor som inkluderar tidtabeller, Playa Santiago San Sebastian de la Gomera färjepriser och info hur man bokar Playa Santiago San Sebastian de la Gomera färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från San Sebastian de la Gomera till Playa Santiago sida!

Färjor från Playa Santiago till San Sebastian de la Gomera

  • Fred Olsen Express
    3 dagligen Playa Santiago San Sebastian de la Gomera Färjor (0h 30m)

Guide till Playa Santiago

Playa Santiago är en lugn plats och har en naturlig charm som består av rofyllda vatten och grå stenstränder. Playa Santiago brukade vara en hektisk fiskeby och hade ett antal fabriker, men dessa har sedan stängts av för att ge plats för turistnäringen.

Guide till San Sebastian de la Gomera

San Sebastián de la Gomera är en stad, viktigaste hamn och huvudstad i distriktet La Gomera på Kanarieöarna. Staden är ett populärt turist stopp med sandstränder och historiska byggnader, känd för att vara en port som Columbus seglade från. Hamnen är välutrustat och har kollektivtrafik i närheten för besökande passagerare.

Hitta alternativ till Playa Santiago San Sebastian de la Gomera färjor