Biljett sökning

Hitta Porto Torres Propriano färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Porto Torres till Propriano som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Porto Torres till Propriano färja! Se nedan för information om Porto Torres Propriano färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Porto Torres till Propriano

Guide till Porto Torres

Porto Torres är en stad vid kusten på nordvästra Sardinien. Hamnen i Porto Torres är grundläggande och har minimala passageraranläggningar, men på grund av närheten till den största staden, så finna alla bekvämligheter bara en kort promenad bort med tillgång till lokala vägar och kollektivtrafik.

Guide till Propriano

Propriano ligger på Korsikas västkust, en livlig kuststad och gateway-porten mellan Korsika, Frankrike och Sardinien. Ön är ett populärt resmål för vattensporter samt har det ett brett utbud av traditionella restauranger i den vackra hamnen, perfekt för att sitta och titta på folk. Hamnen i Propriano har ett bra utbud av passagerarfaciliteter och är lätt att nå från det väl skyltade vägnätet i staden.

Hitta alternativ till Porto Torres Propriano färjor