Biljett sökning

Hitta Santa Teresa di Gallura Bonifacio färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Santa Teresa di Gallura till Bonifacio med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Santa Teresa di Gallura till Bonifacio. För mer information och en snabb offert på Santa Teresa di Gallura Bonifacio färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Santa Teresa di Gallura Bonifacio vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Santa Teresa di Gallura till Bonifacio

  • Moby Lines
    4 dagligen Santa Teresa di Gallura Bonifacio Färjor (0h 50m)
  • Blu Navy
    3 dagligen Santa Teresa di Gallura Bonifacio Färjor (1h 0m)

Guide till Santa Teresa di Gallura

Santa Teresa di Gallura är en stad på den norra spetsen av den vackra ön Sardinien i Italien. Passagerarhamnen är väl utrustade för besökande passagerare med ett omfattande utbud av faciliteter.

Guide till Bonifacio

Bonifacio ligger på den södra spetsen av ön Korsika som ligger i Medelhavet. Hamnen och den fantastiska marinen är ett regelbundet stopp för lyxkryssare och båtar, och det finns även regelbundna färjeförbindelser till och från hamnen samt dagsutflykter. Det finns caféer och restauranger runt hamnen är perfekt för människorsom gillar att utforska. De ska gå till gamla staden.

Hitta alternativ till Santa Teresa di Gallura Bonifacio färjor