Biljett sökning

Hitta Rio Marina Pianosa färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Rio Marina till Pianosa med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Rio Marina till Pianosa rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Rio Marina Pianosa färjor som inkluderar tidtabeller, Rio Marina Pianosa färjepriser och info hur man bokar Rio Marina Pianosa färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Pianosa till Rio Marina sida!

Färjor från Rio Marina till Pianosa

  • Toremar
    1 1 Veckovis Rio Marina Pianosa Ferry (1h 50m)

Guide till Rio Marina

Rio Marina ligger i den italienska regionen Toscana på ön Elba och ligger på den östra delen av ön i en liten vik. Färjehamnen i Rio Marina har en passagerarterminal med bra faciliteter och nära till affärer och restauranger. Lätt att nå med lokala vägar, Rio Marina har blivit inkörsporten till fastlandet från Elba och erbjuder linjetrafik till och från ön.

Guide till Pianosa

Ön Pianosa är en del av Italiens toskanska arkipelagen. Det var en gång ett hem för ett fängelse som höll några av de farligaste maffian brottslingar och är nu helt obebott. Hamnen har ett komplett utbud av faciliteter för besökare och är lättillgängligt från alla delar av ön, men man ska vara medveten om att mobil kommunikation inte fungerar var som helst på ön.

Hitta alternativ till Rio Marina Pianosa färjor