Biljett sökning

Hitta Sandefjord Strömstad färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Sandefjord till Strömstad med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Sandefjord till Strömstad rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Sandefjord Strömstad färjor som inkluderar tidtabeller, Sandefjord Strömstad färjepriser och info hur man bokar Sandefjord Strömstad färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Strömstad till Sandefjord sida!

Färjor från Sandefjord till Strömstad

  • Fjord Line
    4 avgångar per vecka Sandefjord Strömstad Färjor (2h 30m)
  • Color Line
    4 dagligen Sandefjord Strömstad Färjor (2h 30m)

Guide till Sandefjord

Den norska staden Sandefjord är en modern stad med en intressant historia, vacker natur och värd för en mängd olika kulturevenemang. Staden, som ligger ca 120 km söder om Oslo, är ett populärt resmål med ett stort utbud av restauranger och caféer. I hamnen blomstrar fiskhandeln och här köper man färsk fisk och andra delikatesser. Sandefjords charmiga stadskärna består av en blandning av gamla och moderna byggnader och ett brett utbud av butiker. Några av de viktigaste fynden från vikingatiden påträffades vid gravhögen Gokstadhögen i Sandefjord. Här hittades även Gokstadsskeppet, som nu står utställt i Vikingaskeppsmuseet i Oslo där det lockar mängder av besökare. Det finns goda förbindelser till och från hamnen och man kan även lätt köra hit längs E18.

Guide till Strömstad

Strömstad är en stad i västra Sverige och en traditionell fiskeby. Staden har blivit populär bland turister på senare år på grund av dess historiska platser och monument runt om i staden. Den viktigaste hamnen ligger i närheten av den största staden och det finns en gratis buss från centrum direkt till hamnen samt andra allmänna kommunikationer och ett bra utbud av passageraranläggningar.

Hitta alternativ till Sandefjord Strömstad färjor