Biljett sökning

Hitta Skikda Marseille färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Skikda till Marseille med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Skikda till Marseille. För mer information och en snabb offert på Skikda Marseille färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Skikda Marseille vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Skikda till Marseille

Guide till Skikda

Skikda är en stad i nordöstra Algeriet, med färjeförbindelser till Frankrike och Spanien. Hamnen är en viktig distributions nav för import och export samt välkomnande för passagerarfärjor och turister. Staden är ett populärt turistmål med vackra stränder och ett varmt medelhavsklimat. Skikda var tidigare känt som Phillipeville då under franskt styre, tills den fick sin självständighet år 1962.

Guide till Marseille

Marseille är den näst största staden i Frankrike efter Paris. Färjeamnen i Marseille är mycket stor och har fyra terminaler för passagerar-och bilfärjor till Frankrike. Terminalerna är väl utrustade med en rad faciliteter för passagerare. Hamnen är ansluten till A7 och A50 motorväg, och det finns bussar att ta passagerare till de viktigaste buss-och järnvägsstationer i staden.

Hitta alternativ till Skikda Marseille färjor