Biljett sökning

Hitta Bejaia Marseille färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Bejaia till Marseille med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Bejaia till Marseille rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Bejaia Marseille färjor som inkluderar tidtabeller, Bejaia Marseille färjepriser och info hur man bokar Bejaia Marseille färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Marseille till Bejaia sida!

Färjor från Bejaia till Marseille

Guide till Bejaia

Bejaia är en hamnstad som ligger på den algeriska kusten. Bejaia ligger vid Yemma Gouraya, som är ett berg som når höjder över 2000 meter. Bejaia är en blomstrande stad som exporterar mineraler, kork och deras berömda plommon. Staden är hem till en av de största populationerna av Berber talande infödingar i Algeriet.

Guide till Marseille

Marseille är den näst största staden i Frankrike efter Paris. Färjeamnen i Marseille är mycket stor och har fyra terminaler för passagerar-och bilfärjor till Frankrike. Terminalerna är väl utrustade med en rad faciliteter för passagerare. Hamnen är ansluten till A7 och A50 motorväg, och det finns bussar att ta passagerare till de viktigaste buss-och järnvägsstationer i staden.

Hitta alternativ till Bejaia Marseille färjor