Biljett sökning

Hitta Marseille Bejaia färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Marseille till Bejaia med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Marseille till Bejaia. För mer information och en snabb offert på Marseille Bejaia färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Marseille Bejaia vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Marseille till Bejaia

Guide till Marseille

Marseille är den näst största staden i Frankrike efter Paris. Färjeamnen i Marseille är mycket stor och har fyra terminaler för passagerar-och bilfärjor till Frankrike. Terminalerna är väl utrustade med en rad faciliteter för passagerare. Hamnen är ansluten till A7 och A50 motorväg, och det finns bussar att ta passagerare till de viktigaste buss-och järnvägsstationer i staden.

Guide till Bejaia

Bejaia är en hamnstad som ligger på den algeriska kusten. Bejaia ligger vid Yemma Gouraya, som är ett berg som når höjder över 2000 meter. Bejaia är en blomstrande stad som exporterar mineraler, kork och deras berömda plommon. Staden är hem till en av de största populationerna av Berber talande infödingar i Algeriet.

Hitta alternativ till Marseille Bejaia färjor