Biljett sökning

Hitta Marseille Skikda färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Marseille till Skikda med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Marseille till Skikda rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Marseille Skikda färjor som inkluderar tidtabeller, Marseille Skikda färjepriser och info hur man bokar Marseille Skikda färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Skikda till Marseille sida!

Färjor från Marseille till Skikda

Guide till Marseille

Marseille är den näst största staden i Frankrike efter Paris. Färjeamnen i Marseille är mycket stor och har fyra terminaler för passagerar-och bilfärjor till Frankrike. Terminalerna är väl utrustade med en rad faciliteter för passagerare. Hamnen är ansluten till A7 och A50 motorväg, och det finns bussar att ta passagerare till de viktigaste buss-och järnvägsstationer i staden.

Guide till Skikda

Skikda är en stad i nordöstra Algeriet, med färjeförbindelser till Frankrike och Spanien. Hamnen är en viktig distributions nav för import och export samt välkomnande för passagerarfärjor och turister. Staden är ett populärt turistmål med vackra stränder och ett varmt medelhavsklimat. Skikda var tidigare känt som Phillipeville då under franskt styre, tills den fick sin självständighet år 1962.

Hitta alternativ till Marseille Skikda färjor