Biljett sökning

Hitta Marseille Oran färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Marseille till Oran med alla de stora färjerederierna mellan Marseille till Oran!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Marseille Oran.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Marseille eller Oran länkarna på denna sida.

Färjor från Marseille till Oran

Guide till Marseille

Marseille är den näst största staden i Frankrike efter Paris. Färjeamnen i Marseille är mycket stor och har fyra terminaler för passagerar-och bilfärjor till Frankrike. Terminalerna är väl utrustade med en rad faciliteter för passagerare. Hamnen är ansluten till A7 och A50 motorväg, och det finns bussar att ta passagerare till de viktigaste buss-och järnvägsstationer i staden.

Guide till Oran

Oran är en stad som ligger i nordvästra Medelhavskusten i Algeriet och är den näst största staden i landet. Oran är en stor industriell och kommersiell hamn och hem till tre universitet. Hamnen har bra faciliteter och stadens centrum ligger nära med en mängd bekvämligheter för passagerare med enkel åtkomst från motorvägen systemet.

Hitta alternativ till Marseille Oran färjor