Biljett sökning

Hitta Marseille Alger färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Marseille till Alger som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Marseille till Alger färja! Se nedan för information om Marseille Alger färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Marseille till Alger

Guide till Marseille

Marseille är den näst största staden i Frankrike efter Paris. Färjeamnen i Marseille är mycket stor och har fyra terminaler för passagerar-och bilfärjor till Frankrike. Terminalerna är väl utrustade med en rad faciliteter för passagerare. Hamnen är ansluten till A7 och A50 motorväg, och det finns bussar att ta passagerare till de viktigaste buss-och järnvägsstationer i staden.

Guide till Alger

Alger är huvudstad i Algeriet och är hem för mer än 3,5 miljoner människor. Algier har en stor ham. Invånarna i Alger är kända för sin oklanderliga gästfrihet och deras välkomnande gentemot turister.

Hitta alternativ till Marseille Alger färjor