Biljett sökning

Hitta Spetses Ermioni färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Spetses till Ermioni som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Spetses till Ermioni färja! Se nedan för information om Spetses Ermioni färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Spetses till Ermioni

Guide till Spetses

Spetses är en ö i regionen Attika i Grekland och tillhör ibland en av de Saroniska öarna. Ön ligger vid Medelhavet och välkomnar regelbundna färjor från Pireus. Den lilla hamnen har kaféer och butiker, och har en orörd charm som har varit relativt okänt turistmål.

Guide till Ermioni

Ermioni är en liten stad och före detta kommun i Argolis i Grekland. En liten hamnstad som ligger ungefär två och en halv timmar från Aten. Den lilla hamnen i Limania är den viktigaste hamnen för passagerare med alla faciliteter inklusive restauranger, banker och apotek samt tillgång till lokala transporter som finns tillgängliga liksom hyrbil, som rekommenderas för att utforska denna lilla stad.

Hitta alternativ till Spetses Ermioni färjor