Biljett sökning

Hitta Spetses Pireus färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Spetses till Pireus överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Spetses till Pireus på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Spetses Pireus färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Spetses Pireus färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Spetses Pireus länkarna nedan.

Färjor från Spetses till Pireus

Guide till Spetses

Spetses är en ö i regionen Attika i Grekland och tillhör ibland en av de Saroniska öarna. Ön ligger vid Medelhavet och välkomnar regelbundna färjor från Pireus. Den lilla hamnen har kaféer och butiker, och har en orörd charm som har varit relativt okänt turistmål.

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Hitta alternativ till Spetses Pireus färjor