Biljett sökning

Hitta Stromboli Salina färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Stromboli till Salina med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Stromboli till Salina rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Stromboli Salina färjor som inkluderar tidtabeller, Stromboli Salina färjepriser och info hur man bokar Stromboli Salina färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Salina till Stromboli sida!

Färjor från Stromboli till Salina

Guide till Stromboli

Stromboli är en liten ö utanför Siciliens kust i Tyrrenska havet, en av de åtta Eoliska öarna. Stromboli är hem till en av tre aktiva vulkanerna i Italien och ligger på den vulkaniska bågen norr om Sicilien. Hamnen i Stromboli är väl skyltad via vägen runt den lilla ön, och det finns ett bra utbud av passageraranläggningar inom hamnen.

Guide till Salina

Salina är en ö norr om Sicilien i södra Italien och är den näst största ön i öriket. Staden består av sex vulkaner, som nu är inaktiva och var en gång en grekisk uppgörelse. Ön är liten så att hamnen är lättillgänglig och väl skyltade på hela ön, anläggningarna är bra för alla person-och godstrafiken till och från fastlandet Italien.

Hitta alternativ till Stromboli Salina färjor