Biljett sökning

Hitta Tarifa Tanger färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Tarifa till Tanger med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Tarifa till Tanger rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Tarifa Tanger färjor som inkluderar tidtabeller, Tarifa Tanger färjepriser och info hur man bokar Tarifa Tanger färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Tanger till Tarifa sida!

Färjor från Tarifa till Tanger

  • FRS
    12 dagligen Tarifa Tanger Färjor (1h 0m)
  • Inter Shipping
    6 dagligen Tarifa Tanger Färjor (2h 0m)

Guide till Tarifa

Tafifa är en liten stad i provinsen Cadiz på den sydligaste delen av Spanien. Staden ligger i sundet i Gibraltar. Känd för sin vilda kusten som har gett namnet "Surfers Paradise". Tarifa har fortfarande en traditionell och relativt orörd liten fiskeby. Tarifas hamn erbjuder det snabbaste anslutningarna till Marocko och är beläget i södra delen av staden som erbjuder grundläggande passageraranläggningar.

Guide till Tanger

Tanger är en stad i norra Marocko, som ligger på den nordafrikanska kusten. Hamnen i Tanger är idag den största i Medelhavet och har därför oöverträffande anläggningar för passagerare som passerar. Väg tillgångar är väl skyltad från den stora staden.

Hitta alternativ till Tarifa Tanger färjor