Biljett sökning

Hitta Tunis Civitavecchia färjor på Ferries.se

På Ferries.se hittar ni färjor från Tunis till Civitavecchia med några av de ledande färjerederierna.

Ferries.se gör processen smidigare att hitta och boka billiga Färjor från Tunis till Civitavecchia , välj vilken färjelinje, antalet passagerare som ska res och tryck på sök! Ni hittar alla tillgängliga tidtabeller, Tunis Civitavecchia priser och information om hur man bokar färjebiljett.

För en alternativa rutter, se Tunis Civitavecchia substitut nedan.

Färjor från Tunis till Civitavecchia

Guide till Tunis

Tunis är huvudstaden i Tunisien och ligger på Medelhavets kust i Afrika. Staden har fortfarande en mycket fransk kolonial känsla som fortfarande återspeglas genom sin mat och arabiska kryddor. Den viktigaste hamnen och även fiskehamnen ligger i staden La Goulette, vilket inte är så längt från Tunis. Man kommer att hitta några av de finaste fiskrestaurangerna runt hamnen coh lite annat.

Guide till Civitavecchia

Civitavecchia är en stad i provinsen Rom och en hamnstad i Tyrrenska havet, ordet Civitavecchia betyder "gamla stan". Placeringen av hamnen är i mitten av Medelhavet vilket gör den till en av de livligaste och mest effektiva i Italien. Alla bekvämligheter man förväntar sig finns inom hamnen samt enkel tillgång till det europeiska väg-och järnvägarna.

Hitta alternativ till Tunis Civitavecchia färjor