Biljett sökning

Hitta Tunis Salerno färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Tunis till Salerno med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Tunis till Salerno. För mer information och en snabb offert på Tunis Salerno färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Tunis Salerno vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Tunis till Salerno

  • Grimaldi Lines
    2 avgångar per vecka Tunis Salerno Färjor (18h 15m)

Guide till Tunis

Tunis är huvudstaden i Tunisien och ligger på Medelhavets kust i Afrika. Staden har fortfarande en mycket fransk kolonial känsla som fortfarande återspeglas genom sin mat och arabiska kryddor. Den viktigaste hamnen och även fiskehamnen ligger i staden La Goulette, vilket inte är så längt från Tunis. Man kommer att hitta några av de finaste fiskrestaurangerna runt hamnen coh lite annat.

Guide till Salerno

Salerno är en stad i sydvästra Italien som ligger på Salernobukten i Tyrrenska havet. Salerno är den största staden nära Amalfikusten, som omfattar städerna Amalfi och Positano. Staden har en lång historia och är fylld med sevärdheter och arkitektur för besökande turister att beundra. Den viktigaste hamnen i Salerno är beläget väster om staden och är lätt att nå med bil och kollektivtrafik och har bra passageraranläggningar.

Hitta alternativ till Tunis Salerno färjor