Biljett sökning

Hitta Ventotene Formia färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Ventotene till Formia med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Ventotene till Formia rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Ventotene Formia färjor som inkluderar tidtabeller, Ventotene Formia färjepriser och info hur man bokar Ventotene Formia färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Formia till Ventotene sida!

Färjor från Ventotene till Formia

  • Laziomar
    12 avgångar per vecka Ventotene Formia Färjor (2h 0m)
  • Laziomar
    11 avgångar per vecka Ventotene Formia Färjor (1h 0m)

Guide till Ventotene

Ventotene är en av Pontineöarna i Tyrrenska havet. Ön är resterna av en gammal vulkan och är känd för att vara på ön för Augustus förvisade dotter som fick straff för hennes överdrivna äktenskapsbrott. Hamnen, som fortfarande är i bruk idag har sin egen historia och under 2009 fann arkeologer en kyrkogård av 5 romerska fartyg i det djupa vattnet, med sin last av oliv-och metalltackor som fortfarande var i sitt ursprungliga skick.

Guide till Formia

Formia ligger i Medelhavet vid Italiens kust, ungefär halvvägs mellan Rom och Neapel. Det finns ett antal underverk i Formia, främst gravar åt romerska politiker och filosofen Cicero. Formia är också hem till National friidrottens skolan av den italienska olympiska kommittén.

Hitta alternativ till Ventotene Formia färjor