Biljett sökning

Hitta Ventotene Ponza färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Ventotene till Ponza med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Ventotene till Ponza rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Ventotene Ponza färjor som inkluderar tidtabeller, Ventotene Ponza färjepriser och info hur man bokar Ventotene Ponza färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Ponza till Ventotene sida!

Färjor från Ventotene till Ponza

  • SNAV
    5 avgångar per vecka Ventotene Ponza Färjor (0h 50m)
  • NLG
    1 1 Veckovis Ventotene Ponza Ferry (0h 45m)

Guide till Ventotene

Ventotene är en av Pontineöarna i Tyrrenska havet. Ön är resterna av en gammal vulkan och är känd för att vara på ön för Augustus förvisade dotter som fick straff för hennes överdrivna äktenskapsbrott. Hamnen, som fortfarande är i bruk idag har sin egen historia och under 2009 fann arkeologer en kyrkogård av 5 romerska fartyg i det djupa vattnet, med sin last av oliv-och metalltackor som fortfarande var i sitt ursprungliga skick.

Guide till Ponza

Ponza är den största av de italienska Pontine öarna, och legenden säger att ön fick sitt namn efter den romerska guvernören i Judeen Pontius Pilatus. Staden Ponza är en fiske och båtlivs port, med flera bryggor för att rymma stora båtar, skeppsbyggnad och för reparationer. Hamnen i Ponza är ganska liten och erbjuder ett litet antal passagerare, även om det finns många restauranger och butiker i närområdet.

Hitta alternativ till Ventotene Ponza färjor