Biljett sökning

Hitta Vulcano Salerno färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Vulcano till Salerno med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Vulcano till Salerno rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Vulcano Salerno färjor som inkluderar tidtabeller, Vulcano Salerno färjepriser och info hur man bokar Vulcano Salerno färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Salerno till Vulcano sida!

Färjor från Vulcano till Salerno

  • Alilauro
    1 1 Veckovis Vulcano Salerno Ferry (5h 25m)

Guide till Vulcano

Vulcano är en del av de Eoliska öarna i norra Sicilien i Italien. Ön har flera vulkaniska centra, bland annat en av fyra aktiva vulkaner i Italien. Den vackra lilla ön har ett underskönt landskap och är känd för sina bad. Färjehamnen på ön är lätt att nå med väl skyltade vägar och det finns rimliga passageraranläggningar inom hamnen.

Guide till Salerno

Salerno är en stad i sydvästra Italien som ligger på Salernobukten i Tyrrenska havet. Salerno är den största staden nära Amalfikusten, som omfattar städerna Amalfi och Positano. Staden har en lång historia och är fylld med sevärdheter och arkitektur för besökande turister att beundra. Den viktigaste hamnen i Salerno är beläget väster om staden och är lätt att nå med bil och kollektivtrafik och har bra passageraranläggningar.

Hitta alternativ till Vulcano Salerno färjor