Biljett sökning

Hitta Sassnitz Trelleborg färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Sassnitz till Trelleborg överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Sassnitz Trelleborg Färja på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Sassnitz Trelleborg färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Sassnitz Trelleborg färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Sassnitz Trelleborg länkarna nedan.

Sassnitz Trelleborg Färja

  • Stena Line
    14 avgångar per vecka Sassnitz Trelleborg Färjor (4h 0m)

Sassnitz guide

Sassnitz är en semesterort på den östra sidan av ön Rügen i Tyskland. Sassnitz är en populär stad med en mängd olika platser och attraktioner, som ett zoo, vackra sandstränder och nationalparker. Färjehamnen är lätt att nå med stora väg-och järnvägsnäten direkt till hamnen, som erbjuder ett bra utbud av faciliteter.

Trelleborg guide

Trelleborg är den sydligaste staden i Sverige, och det sägs att Trelleborg var en bröllopsgåva från den danska kunga familjen till den svenska prinsen år 1257. Under medeltiden var det främst en sill fiskehamn och blev snabbt en handelsstad, idag är Trelleborg en industristad. Trelleborg välkomnar mer än en miljon passagerare genom dess port varje år, och att anslutningarna är väl rustade för att klara av detta. Det finns direkta tåg och vägsträckor från Malmö till Trelleborg.

Hitta alternativ till Sassnitz Trelleborg färjor