Biljett sökning

Hitta Ancona Igoumenitsa färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Ancona till Igoumenitsa som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Ancona till Igoumenitsa färja! Se nedan för information om Ancona Igoumenitsa färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Ancona till Igoumenitsa

  • Minoan Lines
    3 avgångar per vecka Ancona Igoumenitsa Färjor (15h 30m)
  • Anek Superfast
    6 avgångar per vecka Ancona Igoumenitsa Färjor (16h 0m)

Guide till Ancona

Ancona ligger på den östra kusten av Italien och är hem till en av de mest trafikerade hamnar i Italien och Adriatiska havet. Ancona hamn är mycket populär bland turister och tusentals människor anländer varje år via färja för att upptäcka kulturen och atmosfären i Ancona.

Guide till Igoumenitsa

Igoumenitsa är en kuststad i nordvästra Grekland, som ligger öster om Korfu kanalen. Staden är en viktig hamn för turismen. Passagerarfärjeterminalen har minimal anläggningar men staden ligger inom gångavstånd, där man hittar affärer och restauranger.

Hitta alternativ till Ancona Igoumenitsa färjor