Biljett sökning

Hitta Venedig Patras färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Venedig till Patras med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Venedig till Patras rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Venedig Patras färjor som inkluderar tidtabeller, Venedig Patras färjepriser och info hur man bokar Venedig Patras färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Patras till Venedig sida!

Färjor från Venedig till Patras

Guide till Venedig

Venedig är en stad i nordöstra Italien, väl känt för ligga på flera öar med ett antal kanaler och broar. Hela staden är döpt som ett världsarv, känd för att vara en hisnande skönhet med sin arkitektur. Den livliga hamnen i Venedig ligger nära alla sevärdheter, och vatten taxi och transfer avgår från hamnen under hela dagen. Känd för St Marks basilikan och Markusplatsen. Det är det ett populärt turistmål med sin skönhet är ett stort turistmål.

Guide till Patras

Patras är en av de största städerna i Grekland och den regionala huvudstaden i västra Grekland. Känd som Greklands Porten till väst med dess livliga hamnen. Passagerar porten är stor och därför har ett stort utbud av passagerarfaciliteter och utmärkta väg-, tåg-och bussförbindelser.

Hitta alternativ till Venedig Patras färjor