Biljett sökning

Hitta Venedig Igoumenitsa färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Venedig till Igoumenitsa med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Venedig till Igoumenitsa. För mer information och en snabb offert på Venedig Igoumenitsa färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Venedig Igoumenitsa vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Venedig till Igoumenitsa

  • Minoan Lines
    2 avgångar per vecka Venedig Igoumenitsa Färjor (26h 0m)
  • Anek Superfast
    2 avgångar per vecka Venedig Igoumenitsa Färjor (25h 30m)

Guide till Venedig

Venedig är en stad i nordöstra Italien, väl känt för ligga på flera öar med ett antal kanaler och broar. Hela staden är döpt som ett världsarv, känd för att vara en hisnande skönhet med sin arkitektur. Den livliga hamnen i Venedig ligger nära alla sevärdheter, och vatten taxi och transfer avgår från hamnen under hela dagen. Känd för St Marks basilikan och Markusplatsen. Det är det ett populärt turistmål med sin skönhet är ett stort turistmål.

Guide till Igoumenitsa

Igoumenitsa är en kuststad i nordvästra Grekland, som ligger öster om Korfu kanalen. Staden är en viktig hamn för turismen. Passagerarfärjeterminalen har minimal anläggningar men staden ligger inom gångavstånd, där man hittar affärer och restauranger.

Hitta alternativ till Venedig Igoumenitsa färjor