Biljett sökning

Hitta Patras Venedig färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Patras till Venedig överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Patras till Venedig på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Patras Venedig färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Patras Venedig färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Patras Venedig länkarna nedan.

Färjor från Patras till Venedig

  • Minoan Lines
    2 avgångar per vecka Patras Venedig Färjor (35h 0m)
  • Anek Superfast
    2 avgångar per vecka Patras Venedig Färjor (32h 1m)

Guide till Patras

Patras är en av de största städerna i Grekland och den regionala huvudstaden i västra Grekland. Känd som Greklands Porten till väst med dess livliga hamnen. Passagerar porten är stor och därför har ett stort utbud av passagerarfaciliteter och utmärkta väg-, tåg-och bussförbindelser.

Guide till Venedig

Venedig är en stad i nordöstra Italien, väl känt för ligga på flera öar med ett antal kanaler och broar. Hela staden är döpt som ett världsarv, känd för att vara en hisnande skönhet med sin arkitektur. Den livliga hamnen i Venedig ligger nära alla sevärdheter, och vatten taxi och transfer avgår från hamnen under hela dagen. Känd för St Marks basilikan och Markusplatsen. Det är det ett populärt turistmål med sin skönhet är ett stort turistmål.

Hitta alternativ till Patras Venedig färjor