Biljett sökning

Hitta Igoumenitsa Venedig färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Igoumenitsa till Venedig med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Igoumenitsa till Venedig rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Igoumenitsa Venedig färjor som inkluderar tidtabeller, Igoumenitsa Venedig färjepriser och info hur man bokar Igoumenitsa Venedig färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Venedig till Igoumenitsa sida!

Färjor från Igoumenitsa till Venedig

  • Minoan Lines
    2 avgångar per vecka Igoumenitsa Venedig Färjor (27h 0m)
  • Anek Superfast
    1 1 Veckovis Igoumenitsa Venedig Ferry (25h 30m)

Guide till Igoumenitsa

Igoumenitsa är en kuststad i nordvästra Grekland, som ligger öster om Korfu kanalen. Staden är en viktig hamn för turismen. Passagerarfärjeterminalen har minimal anläggningar men staden ligger inom gångavstånd, där man hittar affärer och restauranger.

Guide till Venedig

Venedig är en stad i nordöstra Italien, väl känt för ligga på flera öar med ett antal kanaler och broar. Hela staden är döpt som ett världsarv, känd för att vara en hisnande skönhet med sin arkitektur. Den livliga hamnen i Venedig ligger nära alla sevärdheter, och vatten taxi och transfer avgår från hamnen under hela dagen. Känd för St Marks basilikan och Markusplatsen. Det är det ett populärt turistmål med sin skönhet är ett stort turistmål.

Hitta alternativ till Igoumenitsa Venedig färjor