Biljett sökning

Hitta Igoumenitsa Brindisi färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Igoumenitsa till Brindisi med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Igoumenitsa till Brindisi. För mer information och en snabb offert på Igoumenitsa Brindisi färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Igoumenitsa Brindisi vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Igoumenitsa till Brindisi

  • Grimaldi Lines
    10 avgångar per vecka Igoumenitsa Brindisi Färjor (7h 30m)
  • European Seaways
    4 avgångar per vecka Igoumenitsa Brindisi Färjor (9h 0m)

Guide till Igoumenitsa

Igoumenitsa är en kuststad i nordvästra Grekland, som ligger öster om Korfu kanalen. Staden är en viktig hamn för turismen. Passagerarfärjeterminalen har minimal anläggningar men staden ligger inom gångavstånd, där man hittar affärer och restauranger.

Guide till Brindisi

Brindisi är en stad i regionen Apulien i Italien på kusten i Adriatiska havet, och är den viktigaste hamnen av de viktigaste kommersiella och industriella småbåtshamnar i Adriatiska havet och var historiskt sätt etti centrum för handel för Grekland.

Hitta alternativ till Igoumenitsa Brindisi färjor