Biljett sökning

Hitta Bergen Hirtshals färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Bergen till Hirtshals med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Bergen till Hirtshals rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Bergen Hirtshals färjor som inkluderar tidtabeller, Bergen Hirtshals färjepriser och info hur man bokar Bergen Hirtshals färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Hirtshals till Bergen sida!

Färjor från Bergen till Hirtshals

  • Fjord Line
    7 avgångar per vecka Bergen Hirtshals Färjor (18h 0m)

Guide till Bergen

Bergen är en stad på västkusten av Norge och landets näst största stad. Bergen är en internationell hamnstad och en populär kryssningsdestination, den välkomnar över 300 kryssningsfartyg per år. Staden grundades på en gammal vikingabosättning och har en stolt historia vid sidan av kulturminnesmärken.

Guide till Hirtshals

Hirtshals är en stad på toppen av Jylland i norra Danmark. Staden är främst känd för sina fiskehamnar och är hem till en av de största akvariumen i Europa. Färjehamnen ligger inom gångavstånd från centrum och terminalen är väl utrustad med ett bra utbud av faciliteter. Den stora motorvägssystemet E39 tar en direkt till hamnen samt goda tåg-och bussförbindelser.

Hitta alternativ till Bergen Hirtshals färjor