Biljett sökning

Hitta Larvik Hirtshals färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Larvik till Hirtshals överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Larvik till Hirtshals på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Larvik Hirtshals färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Larvik Hirtshals färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Larvik Hirtshals länkarna nedan.

Färjor från Larvik till Hirtshals

  • Color Line
    14 avgångar per vecka Larvik Hirtshals Färjor (3h 45m)

Guide till Larvik

Larvik är en stad i Vestfold län Norge. Färjehamnen är belägen på den sydöstra kusten. Det nya och moderna färjeterminalen erbjuder ett bra utbud av faciliteter för besökande passagerare. Hamnen i Larvik kan lätt nås via motorvägen och anslutningar E18 via järnväg direkt från Oslo.

Guide till Hirtshals

Hirtshals är en stad på toppen av Jylland i norra Danmark. Staden är främst känd för sina fiskehamnar och är hem till en av de största akvariumen i Europa. Färjehamnen ligger inom gångavstånd från centrum och terminalen är väl utrustad med ett bra utbud av faciliteter. Den stora motorvägssystemet E39 tar en direkt till hamnen samt goda tåg-och bussförbindelser.

Hitta alternativ till Larvik Hirtshals färjor