Biljett sökning

Hitta Oslo Köpenhamn färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Oslo till Köpenhamn med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Oslo till Köpenhamn. För mer information och en snabb offert på Oslo Köpenhamn färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Oslo Köpenhamn vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Oslo till Köpenhamn

  • DFDS Seaways
    7 avgångar per vecka Oslo Köpenhamn Färjor (21h 0m)

Guide till Oslo

Oslo är huvudstaden i Norge och är ett viktigt centrum för maritim handel och industri i Europa, centrum för några av världens största rederier. Hamnen är belägen i centrum av Oslo och är Norges största godshamn samt passagerarhamn. Hamnen har bra faciliteter och är lättillgängligt med väg-och järnvägsförbindelser.

Guide till Köpenhamn

Köpenhamn är huvudstaden i Danmark och landets största stad. Köpenhamns stora hamn välkomnar miljontals passagerare under hela året med linjetrafik och en modern hamn med alla faciliteter och tillgångar till kollektivtrafik. Den berömda lilla sjöjungfrun sitter i hamnen för att välkomna besökare.

Hitta alternativ till Oslo Köpenhamn färjor