Biljett sökning

Hitta Civitavecchia Arbatax färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Civitavecchia till Arbatax med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Civitavecchia till Arbatax rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Civitavecchia Arbatax färjor som inkluderar tidtabeller, Civitavecchia Arbatax färjepriser och info hur man bokar Civitavecchia Arbatax färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Arbatax till Civitavecchia sida!

Färjor från Civitavecchia till Arbatax

  • Tirrenia
    2 avgångar per vecka Civitavecchia Arbatax Färjor (10h 0m)

Guide till Civitavecchia

Civitavecchia är en stad i provinsen Rom och en hamnstad i Tyrrenska havet, ordet Civitavecchia betyder "gamla stan". Placeringen av hamnen är i mitten av Medelhavet vilket gör den till en av de livligaste och mest effektiva i Italien. Alla bekvämligheter man förväntar sig finns inom hamnen samt enkel tillgång till det europeiska väg-och järnvägarna.

Guide till Arbatax

Arbatax är en liten by på Sardinien och är en viktig hamnt för inresa för personer som reser med färja från Rom. Staden ligger på kanten av Tyrrenska havet och har anslutning via en liten järnväg till huvudstaden Cagliari och ligger endast ca 4 km från den största flygplatsen.

Hitta alternativ till Civitavecchia Arbatax färjor