Biljett sökning

Hitta Civitavecchia Cagliari färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Civitavecchia till Cagliari med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Civitavecchia till Cagliari. För mer information och en snabb offert på Civitavecchia Cagliari färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Civitavecchia Cagliari vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Civitavecchia till Cagliari

  • Tirrenia
    7 avgångar per vecka Civitavecchia Cagliari Färjor (13h 0m)

Guide till Civitavecchia

Civitavecchia är en stad i provinsen Rom och en hamnstad i Tyrrenska havet, ordet Civitavecchia betyder "gamla stan". Placeringen av hamnen är i mitten av Medelhavet vilket gör den till en av de livligaste och mest effektiva i Italien. Alla bekvämligheter man förväntar sig finns inom hamnen samt enkel tillgång till det europeiska väg-och järnvägarna.

Guide till Cagliari

Cagliari är huvudstaden på Sardinien i Italien. Staden har en av de största hamnarna i Medelhavet. Den historiska porten har fungerat som kommersiell trafik i över 2500 år och blomstrade under den romerska eran. Den antika staden har en lång historia fylld med vackra jugendarkitektur och monument.

Hitta alternativ till Civitavecchia Cagliari färjor