Biljett sökning

Hitta Civitavecchia Golfo Aranci färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Civitavecchia till Golfo Aranci med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Civitavecchia till Golfo Aranci rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Civitavecchia Golfo Aranci färjor som inkluderar tidtabeller, Civitavecchia Golfo Aranci färjepriser och info hur man bokar Civitavecchia Golfo Aranci färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Golfo Aranci till Civitavecchia sida!

Färjor från Civitavecchia till Golfo Aranci

  • Corsica Ferries
    3 avgångar per vecka Civitavecchia Golfo Aranci Färjor (6h 30m)

Guide till Civitavecchia

Civitavecchia är en stad i provinsen Rom och en hamnstad i Tyrrenska havet, ordet Civitavecchia betyder "gamla stan". Placeringen av hamnen är i mitten av Medelhavet vilket gör den till en av de livligaste och mest effektiva i Italien. Alla bekvämligheter man förväntar sig finns inom hamnen samt enkel tillgång till det europeiska väg-och järnvägarna.

Guide till Golfo Aranci

Golfo Aranci är en kommun i den italienska regionen Sardinien. En traditionell fiskehamn som var viktig hamnen för ankomster från fastlandet i mitten av 19-talet. Idag har den stora hamnen i Golfo Aranci tusentals besökare under hela året. Färjeterminalen har bra passageraranläggningar och anslutningar till järnvägsnät och kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Civitavecchia Golfo Aranci färjor